Wednesday, July 11, 2012

yaehh...jalan dah siap....

Alhamdullilah .....setelah sekian lama akhirnya siap jugak dan dah bole lalu pun....jambatan baru otw nak ke opis...hari2 chek lalu jalan nie tau....tak salah aku jln asal tue di upgrade ke jambatan utk laluan ketapi berkembar....bila dah ada jambatan nie yg paling best dah tak yah stop bila ada ketapi lalu...dah kurang sikit jam .....tambahan lak time tu nak dekat kul 9 ....hhhmm sape suh keluaq lambat nak salahkan ketapi lak....huhu.....tapi kan senang sgt2 bila jambatan nie dah siap...hihihi ....sambil2 lalu n tunggu ketapi tue sempat gak la aku snap pic......

Pic Sebelum......





Pic Selepas....








8 comments:

  1. Replies
    1. leily...A'aa smooth skit pas nie...hihihi

      Delete
  2. da xde alasan masuk lewat opis he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak leh la lia....ida pun heran sampai opis serupa tue gak...lagi kuar lewat umah adala...huhuhu

      Delete
  3. Lpas ni klo kluar lambat bley sampai ofis cpt, sbb dah ada jambatan baru...hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. fiza....harap2 macam tu la..tak la nak risau2 pasal ketapi lagi kan...hihihihi

      Delete
  4. Yay..jugak untuk ida.hehe..
    Smooth sailing da pasni..... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi ash....ida yay2 lagi nie.......harap2 gitu la ash.........

      Delete