Sunday, August 12, 2012

Baby chair @ stroller @ ..baby aiman...

Alhamdullilah nie kira rezki si aira la.....org cakap rezeki jgn ditolak musuh jangan dicarikan......betula tue....baru jer beli baby chair kat si aira...bape hr pas tue tiba2 bos bagi baby chair free....macm pic kat bawah nie....

sebenarnya kat bangunan opis ku keje nie ada sebuah cafe kat mezzanine floor..asal2 cafe tue dulu company aku yg uruskan...so barang2 kat situ asalnya opis la yg punya...lepas tue ada company menyewa n  ambik alih cafe nie....byak taun jugak....sampaila bulan 5 baru nie..sekarang ada owner baru pulak nak sewa pastu tertinggal la beberapa jenis barang termasukla baby chair nie...kebetulan aku n opismate ada baby jadi kami la yg dapat...hihihi... 


Yg nie pulak stroller second hand...tapi masih elok...bole guna lagi....macamana leh dapt?,...hihihi....acik aira yg bagi @ adik bujangku.....acik aira nie keje hotel kat Bukit bintang.....

pastu ada customer arab yg melancong n stay kat hotel adikku nie tak mau bawa balik stroller nie....dia cakap bg jer kat anak sedara...hihihi.....tak rugi letak kat umah nanti kalau sepupu2 aira balik bole guna kan...lagipun brg nie no expired date..hahaha....




Nak update sikit pasal baby aiman..baby aiman ke abg aiman?..kan dah besar..hihi......yer la pengakhiran umur abg aiman pun sbg baby kan....sampai bila2 abg aiman baby di hati mama nie..:) .jumaat baru nie papa ngan mama dah kemaskan umah kecil aiman..dah jadi macam dulu2.. papa dah belikan batu2 kecik yang baru....pastu papa spraykan cat color marron......cantik tak umah aiman ?....sebelum balik mama ada bagi tau aiman nanti raya mama ngan papa mai lagi yer....mungkin sebelah petang kot sbb pagi tue mama ngan papa beraya kat umah mak tok dulu.....





6 comments:

  1. betol tu ida..rezeki jgn dtolak..itu rezeki ida di bln pose..hehee..aira bleh pakai dan jg sesuai sgt utk baby yg bakal lahir nnti..
    cntik sgt rmh kecil aiman.. abg aiman sdg bbahagia di syurga .. dan btuah sgt2 punya mama papa yg sgt pnyayang & prihatin..:)

    ReplyDelete
  2. murah rezeki ida bulan puasa ni... rumah aiman dah semakin cantik :)

    ReplyDelete
  3. comey & antik baby chair tu...semoga adik aiman tenang di sana...

    ReplyDelete
  4. smlm kan, baca n3 ni dlm kete pas2 airmata bergenang2... sbb tgk umah kecil baby Aiman... hubby nmpk pas2 dia mntk hp nak baca...

    dia kata mummycda sgt tabah & tentu2 baby Aiman bahagia kat sana sbb mummycda redha dgn pemergian dia..

    ReplyDelete
  5. rezeki anak la di bulan pose ni. sayu hati saya tgk rumah aiman. arwah aiman akan menunggu mama dan papanya di pintu syurga.

    ReplyDelete